Εταιρικό Προφίλ
Προϊόντα και Λύσεις
Τεχνική Υποστήριξη
References
Nέα
 
 
  CITRIX LIVE DEMO - Οδηγίες Χρήσης & Κωδικοί Πρόσβασης
     
     
   
 Το Live Demo της Precicom σας παρέχει την δυνατότητα να εργαστείτε και να αξιολογήσετε την πλατφόρμα Application Virtualization της Citrix. Με τη σύνδεση σας στο Demo σύστημα θα σας εμφανιστεί μια κεντρική οθόνη, μέσα από την οποία, με τη χρήση του Citrix XenApp λογισμικού, μπορείτε να τρέξετε κάποιες γνωστές εφαρμογές, τις οποίες έχουμε εγκαταστήσει στο Live-Demo περιβάλλον της εταιρείας μας.

Επισημαίνουμε ότι η σύνδεσή σας με τους Servers της εταιρείας μας θα είναι καθ’ όλη τη διάρκειά της κρυπτογραφημένη. Για το σκοπό αυτό έχει εξασφαλιστεί από την εταιρεία μας η χρήση του διεθνώς αναγνωρισμένου λογισμικού Geotrust QuickSSL Premium. Δεν απαιτείται καμία απολύτως ενέργεια εκ μέρους σας για την ενεργοποίησή του, ούτε θα εγκατασταθεί κάτι στον Η/Υ σας.


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ LIVE DEMO

A) Η τεχνολογία της CITRIX και ο ICA CLIENT
Η τεχνολογία απομακρυσμένης διάθεσης εφαρμογών της Citrix βασίζεται στην ακόλουθη αρχιτεκτονική:

 • Μεταξύ των Application Servers της επιχείρησης και των τερματικών των χρηστών εγκαθίστανται ένας ή περισσότεροι νέοι Windows Servers που αποτελούν την Citrix Farm.

 • Στη Citrix Farm εγκαθίσταται ένας μοναδικός Client της κάθε εφαρμογής (ERP, CRM, HR, eMail Client, MS Word, Excel, κλπ), ο Unix Terminal Emulator για τις Unix εφαρμογές και ο WEB Browser για τις WEB εφαρμογές.

 • Oι χρήστες λειτουργούν πλέον τις εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας τον κεντρικό αυτό Client της κάθε εφαρμογής που εγκαταστάθηκε στη Citrix Farm.

  Στην παραπάνω αρχιτεκτονική η επικοινωνία μεταξύ της Citrix Farm και των τερματικών των χρηστών (WAN ή LAN ή Internet) γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου Independent Computing Architecture (ICA) της Citrix. O Citrix ICA Client αναλαμβάνει να κρυπτογραφήσει την επικοινωνία (encryption), να συμπιέσει τα προς μεταφορά δεδομένα (data compression) και να μεταφέρει πάνω από τη γραμμή επικοινωνίας μόνο τις πληκτρολογήσεις, τα click του mouse και τις αλλαγές στην οθόνη του χρήστη, επιτυγχάνοντας έτσι υψηλές ταχύτητες επικοινωνίας ακόμα και σε γραμμές με πολύ μικρό bandwidth (απαιτούνται μόλις ≈20Κ ανά σύνδεση). Για τις ανάγκες της επικοινωνίας χρησιμοποιείται το TCP Port 443.

  B) Εγκατάσταση του ICA CLIENT
  Προϋπόθεση για τη σύνδεση του τερματικού σας στο περιβάλλον του Citrix Live-Demo είναι η εγκατάσταση του ICA Client (“Citrix Receiver”), τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε από την παρακάτω διεύθυνση (μπορείτε μετά να τον απεγκαταστήσετε από το “Add-Remove Programs” των Windows):

  http://www.citrix.com/lang/English/lp/lp_2309126.asp

  Για περιβάλλον Windows επιλέγετε το “Windows”. Για MAC, Linux, Android, BrackBerry, iPhone, iPad, Windows Mobile, … επιλέγετε τα αντίστοιχα links.

  C) Κωδικοί Πρόσβασης
  Αφού εγκατασταθεί ο Citrix ICA Client στον Η/Υ σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την είσοδό σας στο Citrix Live-Demo περιβάλλον τα ακόλουθα:

  WEB Page: https://access.precicom.gr
  User Name: demo
  Password: demo

  Στην περίπτωση που, λόγω πιθανής χρήσης του Citrix Live-Demo περιβάλλοντος από μεγάλο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών, διαπιστώσετε καθυστερήσεις στην είσοδό σας ή στη μετέπειτα λειτουργία του, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210-6816160 ή στο email: sales@precicom.gr


   
  PRECICOM AEBE --- Αγ. Παρασκευής 121, 152 34 Χαλάνδρι --- Τηλ.: 210 68 16 160 (12 Γραμμές) - E-Mail: info@precicom.gr